Начинаещи 1-1

Нямам абсолютно никакви забележки към курсовете или към каквото и да било свързано с училището, не знам накъде може да се подобрят нещата повече. 
С радост чакам всеки уикенд, за да се запозная още повече с японската култура и език. Преди да се запиша дълго време имах колебания и не бях сигурен дали ще се справя, но преподавателите спомагат за лесното усвояване на материята изключително много. Бих посъветвал всеки, който има желание да научи японски, да се запише и да не му мисли много, защото това е едно от най-хубавите неща, които съм правил последно време. 
Пожелавам на всички преподаватели от Агора да продължават още дълги години да преподават с усмивка и да учат своите ученици на любов към японския език и култура. 
Бих искала да изкажа огромни благодарности за предоставената възможност да изучавам японски език  
Когато си помисля за Агора София, единствено положителни емоции изплуват в мен. Изключително приятна атмосфера, добро темпо на преподаване, обръща се внимание на всички компоненти – лексика, граматика, четене, слушане, говорене. Но най-важното е уважителното отношение и доброто разбирателство при взаимната работа – това ме предразполага да се чувствам спокойно и уверено да участвам по време на занятията. 
Продължавайте в същия дух ! 
Бих искала да ви благодаря за чудесния курс по Японски – дори не подозирах колко много българи се интересуват от културата и езика на страната на изгряващото слънце. 
Преподавателите, учебния материал и подхода са много добре подбрани и аз не бих променила нищо. 
От вчера насам се опитвам да измисля нещо, което не ми допада в курса, но наистина не мога. 
Като темпо курсът не е нито много бавен, нито пък много натоварващ. 
Винаги се предоставя и някаква допълнителна и много интересна информация за езика, културата, за Япония като цяло, което разнообразява часовете. 
Чакам с нетърпение всяка събота и неделя, за да дойда в Агора и засега не мога да намеря нещо, което да не ми допада.  
Страхотни сте и единственото, което ми идва на ум е увеличаване на времето на урока. Час и половина минава неусетно и то без междучасие. 
Искам да ви кажа,че да уча при Вас е истинско удоволствие.С нетърпение чакам всеки следващ урок. Страхотни сте !!! Радвам се, че имам възможността да споделя впечатленията си. Досега са изцяло позитивни. Аз също вярвам, че няма как да бъде изучаван японски език без информация за японската култура и начин на живот, което вие ни осигурявате. 
Курсът е страхотен. Учителите също. Много съм доволен че записах и се наслаждавам на занаятията и на новите си знания. 
Много съм доволен от цялостната организация на занятията. В часовете се усеща добър и бодър дух. Занятията протичат гладко. Харесват ми и хората, които посещават часовете и разбира се преподавателският екип! Продължавайте в същия дух! 
P.S. Поласкан съм от *Care Policy* от екипа на Agora. Наистина прави силно и много добро впечатление! 
Много съм доволна от атмосферата, с удоволствие посещавам занятията. Преподавателите ни с с различен подход, което внася разнообразие и прави ученето още по-приятно. 
The best Japanese language School at Sofia!!! 
Fantastic teachers and a ton of fun! 
I think this is the best place to study Japanese language and culture in Bulgaria. 
Сърдечни благодарности на всички преподаватели в училището! 
Аз твърдо вярвам, че то е единственото в София, което предлага обучение на източни езици на необходимото ниво и с високо качество.

Начинаещи 1-2

Моите впечатления за курса са напълно положителни. Мога да похваля нашите преподавателки, които показаха много търпеливост, симпатия и, разбира се, професионализъм. Към метода на обучение нямам забележки. Явно е бил тестван достатъчно преди това, и ефективността му можем да я “преживеем” директно. За първи път мога да твърдя (и имам причина да го кажа, след като и аз преподавам езици, и също така имам дълъг и богат опит като ученичка), че, поне засега, този начин на учене много ми харесва и не ме натоварва, по-скоро ме радва.


Начинаещи 1-3
Аз си харесвам преподавателите и темпото е съвсем добро. Keep up the good work! 
Агора е училище, но влезеш ли там, се превръща в нещо повече. Благодаря ти, Цвети, че ми напомни колко приятно е да имаш “семейство” извън собственото такова. Не е нужно да ходите до Япония, за да опитате страхотно суши. Просто опитайте това на Цвети.Начинаещи 2-3
Вече четвърти семестър имам възможността да бъда част от невероятната атсмофера на Агора. Неведнъж съм давала отзиви за начина на преподаване и обичта, с която това се прави. Бих се повторила, ако го напиша и сега (не че не го написах  ). Мога само да ви пожелая да продължавате все в този дух, защото това е правилният път за отваряне сърцата на хората – с любов и пълна отдаденост.
Вече знаете моите отзиви – само положителни! Бих искала да изпратя най-сърдечните си пожелания да продължавате да радвате настоящите и бъдещи агорци още години наред.
Благодаря ви затова, че проявихте толкова много търпение към нас. Благодаря ви задето винаги бяхте отзивчиви и отговаряхте на всички наши въпроси. Благодаря ви, че въпреки трудностите на езика, не позволихте огъня в мен (и нас) да угасне, а вместо това той се разгоря с пълна сила. Благодаря ви с цялото си сърце и душа!

 

Средно напреднали 1 и N3

Аз лично съм много доволна и от двата курса – みんなの日本語中級1и N3.
Комада сенсей обяснява много добре и с доста примери така, че всички да могат да разберат урока.
Нямам забележки!
N1 и „Четене на Мураками Харуки в оригинал”
Комада сенсей е страхотен! Има невероятно чувство за хумор и в часовете му е винаги забавно. Успявам да усвоя голяма част от материала още в часовете, защото примерите, които дава са ясни и точни и буквално се запечатват в съзнанието ти. Ако искате бързо и лесно да напреднете в езика, изобщо не му мислете – “Агора” е идеалното място за целта.
Аз съм много доволен от курса. Комада сенсей всеки път разказва и много интересни неща за Япония и японския език.
На мен ще ми хареса и да гледаме японски филми (със субтитри) със съответния коментар на Комада сенсей, защото японците сигурно виждат във филма неща, които ни убягват.
Начало