1. Каква школа е АГОРА СОФИЯ ?

Най-голямата в България школа, която като образователна институция е специализирана в обучението по японски език. Намира се на метростанция „Константин Величков“ в София. (тук)

2. Какви са преподавателите?

На всички групи ( дори и на абсолютно начинаещите ) преподава екип от български и японски преподаватели. Курсистите в АГОРА имат възможността да общуват с носители на езика както в самите занятия, така и извън тях.

3. Какви курсове има?

От занятия за деца от 6 години нагоре до курс за превод на японска литература – най-богато разнообразие в България с близо 30 курса за различни нива. Всички курсове са 4 модула на година (един модул = 10 седмици; начало през януари, април, юли, октомври). За подробности – (тук).

4. Каква е таксата?

За таксите на различните групи погледнете тук: http://agorasofia.bg/bg/public/information_pages_taxes/ 
Таксата за индивидуално занятие е 50лв/60мин.
За други въпроси се обърнете към нас. (тук) 

5. Как става записването?

Менюто от курсове за всеки следващ модул се представя около месец по-рано от началото му тук, на сайта ни, както и на страницата ни във Фейсбук https://www.facebook.com/agorasofia. Записването става по мейл - с изпращане на имена и желана група. При запълване на групите, преустановяваме записването. Има възможност и за разсрочено плащане на таксата. За конкретни въпроси се обърнете към нас. (тук)

6. Има ли индивидуални занятия?

Предлагаме индивидуални занятия в зависимост от възрастта, нивото на владеене на език и т.н.  За конкретни въпроси, се обърнете към нас.

Начало