1. Каква школа е АГОРА СОФИЯ ?

Най-голямата в България школа, която като образователна институция е специализирана в обучението по японски език. Намира се на метростанция „Константин Величков“ в София. (тук)

2. Какви са преподавателите?

На всички групи ( дори и на абсолютно начинаещите ) преподава екип от български и японски преподаватели. Курсистите в АГОРА имат възможността да общуват с носители на езика както в самите занятия, така и извън тях.

3. Какви курсове има?

От детски курс за деца от 6 години нагоре до курс за превод на японска литература – най-богато разнообразие в света с близо 30 курса за различни нива. Всички курсове са 4 семестъра на година (един семестър=три месеца; начало през януари, април, юли, октомври). За подробности – (тук).

4. Каква е таксата?

Предлагаме най-приемливите такси: 160лв – 380лв (за 3 месеца). Има известни различия в зависимост от курса, затова за конкретен курс се обърнете към нас. (тук) 

5. Как става записването?

Менюто от курсове за всеки следващ семестър се представя около месец по-рано от началото му, затова се запишете възможно по-скоро. При запълване на групите, преустановяваме записването. Има възможност и за разсрочено плащане на таксата. За конкретни въпроси се обърнете към нас. (тук)

6. Какво представляват клубовете на АГОРА СОФИЯ?

В клубните дейности може да участват само настоящи агорци. Към момента има 3 клуба: футболен, софтболен и филмов.(галерия)

7. Има ли индивидуални занятия?

Предлагаме голямо разнообразие от индивидуални занятия, в зависимост от възрастта, нивото на владеене на език и т.н.  За конкретни въпроси, се обърнете към нас.

Начало