AGORA SOFIA JAPAN STUDY TOUR 2015 ще бъде в Токио

Според плановете засега ще бъде през края на април – началото на май, както беше и миналата година. По принцип – главно пешеходни разходки из града, с много свободно време, с еднодневни екскурзии до околностите (евентуални места: Никко, Йокохама, Камакура). Минерални извори – ще се възползваме от намиращите се в рамките на града, без нощувки. Свободни дни – плнират се 1-2. Хотел – резервира се от Агора, но няма проблем и сами да си организирате нощувките.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ: курсисти от зимния семестър 2015, навършили 18г. (непълнолетни курсисти трябва да бъдат придружени от настойник; участието в пътуването се потвърждава при внесена такса за зимния семестър 2015 и закупуване на самолетния билет). РАЗХОДИ (самолетен билет, нощувки, транспорт в Япония, храна и др.) планират се около 3500лв. Тъй като не става дума за организирано от туристическа агенция пътуване, застраховки и др. са лична отговорност.

УЧАСТНИЦИ: макс. 15 човека. В момента, в който обявим наличието на евтини самолетни билети, започваме записването, затова планиращите участие да бъдат в готовност.