С АГОРА ПЕЧЕЛИТЕ МНОГО!

Разнообразието от курсове и дейности в Агора София, както и тяхното безупречно качество, вече се радват на висока оценка, но тайната за популярността на Агора всъщност се крие другаде.

В Агора можете да се докоснете до японския език ЛЕСНО И ДОСТЪПНО:

1.

Абсолютно начинаещи 1-1 – на половин такса в сравнение с редовните курсове – 180лв (с вкл. ДДС, без учебни материали). Нещо повече – възможно е разсрочено плащане! Т.е. може да пробвате курсовете срещу едва 60лв на месец! Ако не ви допаднат, свободни сте да си тръгнете.

2.

Ако решите да повторите ниво, може да го направите НА ПОЛОВИН ЦЕНА, независимо от нивото! Ако пък повтаряте курса за абсолютно начинаещи, таксата ви ще е само 100лв!

3.

За всяко ниво е възможно разсрочено плащане.

4.

Курсистите от редовните (два пъти седмично)  курсове може да посещават  БЕЗПЛАТНО курс за подготовка за JLPT (от N5 до N1), отговарящ на нивото им. Курсът за N2 и N1 може да бъде посещаван безплатно и от курситите от специалните курсове, които са веднъж седмично. В този случай реално таксата става наполовина.

Какво ще кажете? Няма ли и вие да станете  член на АГОРСКОТО семейство и да учите  японски, а освен това и да се радвате на останалите АГОРСКИ дейности като Филмов клуб, Футболен клуб, Клуб по софтбол и др.?

 

За въпроси и записвания:

0884 526 419

office@agorasofia.bg