КУРСОВЕТЕ НА АГОРА СОФИЯ ЗА ЗИМНИЯ СЕМЕСТЪР (януари-март)

Начинаещи 1-1(A/B+Genki)

Начинаещи 1-2(A/B+Genki)

Начинаещи 1-3(A+Genki)

Начинаещи 2-1

Начинаещи 2-2 (A/B)

Начинаещи 2-3

N4

Средно напреднали 1-2

N3

Средно напреднали 2-1

Средно напреднали 2-4

N2

ИЗУЧАВАНЕ НА ЯПОНСКИ ЕЗИК И ЯПОНИЯ ЧРЕЗ НОВИНИ

N1

КУРС ЗА ПРЕВОД НА ЯПОНСКА ЛИТЕРАТУРА

(САКАГУЧИ АНГО  – АНАЛИЗИРАНЕ, ПРЕВОД И ИЗДАВАНЕ  на представителни произведения на автора)

LEARNING WITH MANGA – A Usage Guide for 100 Advanced Japanese Expressions

МУРАКАМИ ХАРУКИ – четене в оригинал

ЧЕТЕНЕ НА НАЙ-НОВИТЕ ЯПОНСКИ МАНГА, С АНГЛ. ПРЕВОД

「ドラえもんのどこでも日本語」

ЧЕТЕНЕ НА ЯПОНСКА ЛИТЕРАТУРА ЧРЕЗ МАНГА

БИЗНЕС ЯПОНСКИ

ИЗУЧАВАНЕ НА ЯПОНСКИ ЕЗИК И ЯПОНИЯ ЧРЕЗ НОВИНИ

***

 

Таксата за „Курс за абсолютно начинаещи 1-1” ще бъде НАПОЛОВИНА!!! От 360лв таксата става едва 180лв (с вкл. ДДС, без уч. материали, 24 занятия по 90минути)!

Курсистите от редовните курсове по 「みんなの日本語」имат право даповторят дадено ниво като таксата в такъв случай за 1-1 е 100лв,а за останалите – наполовина от редовната такса.

Курсът „ЧЕТЕНЕ НА НАЙ-НОВИТЕ ЯПОНСКИ МАНГА, С АНГЛ. ПРЕВОД“ : без значение от нивото на владеене на езика! Може да участва всеки, усвоил хирагана и катакана! Чрез оригинални МАНГА ще изучаваме лексика, канджи, граматика, изрази, а също така и култура и общество. (стартира при поне петима желаещи)

「ドラえもんのどこでも日本語」– Курс за прилагане на научените в началнониво думи, канджи, граматика, изрази в практически умения заобщуване. Целта е повишаване на езиковата култура чрезизползването на множество манга с Дораемон, картинки, снимкии др. Курсът е идеалният избор за тези от вас, които търсят активно  говорене, писане.

Курсът „БИЗНЕС ЯПОНСКИ” (цели се подобряване на практическите умения за водене на разговор, не само в бизнес среда. Предназначен за курсисти с ниво на японския N4 и нагоре.(стартира при поне петима желаещи)

Курсът „ЧЕТЕНЕ НА ЯПОНСКА ЛИТЕРАТУРА ЧРЕЗ МАНГА”представлява четене на「坊っちゃ ん」от Нацуме Сосеки и епредназначен за курсисти с ниво на японския N3 и нагоре. (стартира при поне петима желаещи)

“LEARNING WITH MANGA – A Usage Guide for 100 Advanced Japanese Expressions” 「マンガで学ぶ日本語上級表現使い分け100」 МАНГА в четири картинки – да научим забавнотънките разлики между близки изрази!

Ниво: N1-N3

Научавате при какви обстоятелства и в какви случаи се използва даденият израз

Научавате разликите в употребата на близки по значение изрази

Затвърдявате чрез упражнения наученото относно употребата на изразите

Овладявате наученото чрез диалози и писмени упражнения

ТАКСА: 190лв (с вкл. ДДС; веднъж седмично по 90мин, 12 седмици)

(стартира при поне петима желаещи)

„КУРС ЗА ПРЕВОД НА ЯПОНСКА ЛИТЕРАТУРА”

Започваме със САКАГУЧИ АНГО – следвоенна литература! Това е курс, в който ще анализираме някои от представителните му произведения и ще ги превеждаме на български език. Резултатът ще бъде издаден като трета книга от поредицата „АГОРСКИ КНИГИ” за превод на японска литература.

  • „МУРАКАМИ ХАРУКИ – четене в оригинал” – втора част

Да прочетем шедьовъра „1Q84” в оригинал на японски!

И двата курса са подходящи за владеещи японски на ниво N2 и нагоре. Преподавателят – разбира се – КОМАДА СЕНСЕЙ!

веднъж седмично, такса: 190лв

„ИЗУЧАВАНЕ НА ЯПОНСКИ ЕЗИК И ЯПОНИЯ ЧРЕЗ НОВИНИ ”: Курсътпредставлява изучаване на езика чрез гледане на NHKニュース(http://www3.nhk.or.jp/news/index.html?page=mov). Курсистите могат вкъщи да сеподготвят за занятията и да преговарят наученото, гледайкисайта, а в класната стая – да обсъждат не само лексика, канджи, граматика, изрази, четене, слушане, но и разнообразни теми: от като японските политика, икономика, култура до прогнозата за времето. Курсисти: стремящи се към N3 и нагоре. (стартира при поне петима желаещи)

Курсът „МУРАКАМИ ХАРУКИ – четене в оригинал” представлявачетене на най- новото произведение на Мураками – 「色彩を持たない多崎つくると、彼の巡礼の年」и е предназначен за курсисти с ниво на японскияN2 и нагоре.

Курсистите от редовните курсове по японски език (два пъти седмично) могат да посещават БЕЗПЛАТНО някой от курсовете за подготовка за JLPT (N5-N2). За курсовете за JLPT може да се записва и независимо от редовните курсове.

Курсистите от редовните курсове по японски език (два пъти седмично) имат право на 20% отстъпка от всички специални курсове – „Курс на Йонеока сенсей”, „МУРАКАМИ ХАРУКИ – четене в оригинал”, „ЧЕТЕНЕ НА ЯПОНСКА ЛИТЕРАТУРА ЧРЕЗ МАНГА”, „БИЗНЕС ЯПОНСКИ”, „УЧЕНЕ НА ЯПОНСКИ ЧРЕЗ ТЕЛЕВИЗИОННИ НОВИНИ”, „ ЧЕТЕНЕ НА НАЙ-НОВИТЕ ЯПОНСКИ МАНГА, С АНГЛ. ПРЕВОД”, “LEARNING WITH MANGA – A Usage Guide for 100 Advanced Japanese Expressions”. Таксата с отстъпка е САМО 152лв!

Курсистите от курсовете за Средно напреднали и нагоре или тези от специалните курсове, които не могат да присъстват на всички занятия, могат да се възползват от БИЛЕТНАТА СИСТЕМА.

Всички курсове от N3 нагоре се водят САМО от КОМАДА СЕНСЕЙ, а именно: Средно напреднали, N3, N2, N1,  „МУРАКАМИ ХАРУКИ – четене в оригинал”, „ЧЕТЕНЕ НА ЯПОНСКА ЛИТЕРАТУРА ЧРЕЗ МАНГА”, „БИЗНЕС ЯПОНСКИ”, „ИЗУЧАВАНЕ НА ЯПОНСКИ ЕЗИК И ЯПОНИЯ ЧРЕЗ НОВИНИ ”, „ ЧЕТЕНЕ НА НАЙ-НОВИТЕ ЯПОНСКИ МАНГА, С АНГЛ. ПРЕВОД”, “LEARNING WITH MANGA – A Usage Guide for 100 Advanced Japanese Expressions”.

За въпроси и записвания: office@agorasofia.bg 0884 526 419

! При посещение в офиса – задължително с предварително уговорена среща!