Курсистите на АГОРА СОФИЯ споделят впечатления от занятията в школата:

“…Много ми харесват часовете с Комада-сенсей! В голяма част от тях научавам нещо ново и интересно, свързано с езика или японската култура, което не е директна част от урока, но въпреки това се случва много плавно без да разсейва от учебната тема…”

“…Бих искала да изкажа безкрайната си благодарност към Вас и всички преподаватели в школа Агора. Тази благодарност е отправена не само заради начина на преподаване (който е повече от отличен), но и заради чисто човешкото отношение, което проявявате към всеки един от учащите се. Не на последно място остава и обичта към работата. Смятам, че тези три фактора са задължителни и изключително ценни, за да имате успех и занапред. Изключително съм щастлива, че имам възможността да  да познавам всеки един от вас и да добивам нови знания именно в Агора…”

“…Преподавателите са перфектни, oбемът на информацията е повече от достатъчен. Начинът на преподаване е занимателен, грабва вниманието. Надявам се да възприемам достатъчно бързо и добре, за да се доближа поне малко до нивото на нашите преподаватели. Благодаря за всичко!…”

“…Атмосферата по време на курса е ведра, приятна, занимателна. …”

“… Разбирам всичко в час. Темпото е перфектно, не прекалено бързо или пък прекалено забавено, а нормално. Преподавателите са невероятни. Часовете минават леко и приятно….”