И ПРЕЗ ЕСЕНТА – БЕЗПЛАТНИ КУРСОВЕ, ТАКСИ НАПОЛОВИНА, РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ!

Поради големия интерес продължаваме промоцията и през есента:
1. БЕЗПЛАТНИ КУРСОВЕ ЗА JLPT – за всички курсисти от редовните курсове (от Начинаещи 1-3 нагоре)
2. АБСОЛЮТНО НАЧИНАЕЩИ ПО ЯПОНСКИ ЕЗИК – таксата е наполовина – само 180лв!
3. НОВО: разсрочено плащане! Така абсолютно начинаещите ще посещават курсовете ни за едва 60лв на месец!!!
ПОБЪРЗАЙТЕ! ЗАПИСВАНЕТО ВЕЧЕ ТЕЧЕ!
Тел.: 0884 526 419 e-mail: office@agorasofia.bg

КУРСОВЕ:
Начинаещи 1-1
Начинаещи 1-2
Начинаещи 1-3
N5
Начинаещи 2-1
Начинаещи 2-2
Начинаещи 2-3
N4
N3
Средно напреднали 1
Средно напреднали 2
N2
N1
LEARNING WITH MANGA – A Usage Guide for 100 Advanced Japanese Expressions
МУРАКАМИ ХАРУКИ – четене в оригинал
ЧЕТЕНЕ НА НАЙ-НОВИТЕ ЯПОНСКИ МАНГА, С АНГЛ. ПРЕВОД
ЧЕТЕНЕ НА ЯПОНСКА ЛИТЕРАТУРА ЧРЕЗ МАНГА
БИЗНЕС ЯПОНСКИ
УЧЕНЕ НА ЯПОНСКИ ЧРЕЗ ТЕЛЕВИЗИОННИ НОВИНИ
***
• През летния семестър таксата за „Курс за абсолютно начинаещи 1-1” ще бъде НАПОЛОВИНА!!! От 360лв таксата става едва 180лв (с вкл. ДДС, без уч. материали, 24 занятия по 90минути)!
• Курсът „ЧЕТЕНЕ НА НАЙ-НОВИТЕ ЯПОНСКИ МАНГА, С АНГЛ. ПРЕВОД“ : без значение от нивото на владеене на езика! Може да участва всеки, усвоил хирагана и катакана! Чрез оригинални МАНГА ще изучаваме лексика, канджи, граматика, изрази, а също така и култура и общество. (стартира при поне петима желаещи)
• Курсът „БИЗНЕС ЯПОНСКИ” (цели се подобряване на практическите умения за водене на разговор, не само в бизнес среда. Предназначен за курсисти с ниво на японския N4 и нагоре.(стартира при поне петима желаещи)
• Курсът „ЧЕТЕНЕ НА ЯПОНСКА ЛИТЕРАТУРА ЧРЕЗ МАНГА” представлява четене на「坊っちゃ ん」от Нацуме Сосеки и е предназначен за курсисти с ниво на японския N3 и нагоре. (стартира при поне петима желаещи)
• “LEARNING WITH MANGA – A Usage Guide for 100 Advanced Japanese Expressions” 「マンガで学ぶ日本語上級表現使い分け100」 МАНГА в четири картинки – да научим забавно тънките разлики между близки изрази!
• Ниво: N1-N3
• Научавате при какви обстоятелства и в какви случаи се използва даденият израз
• Научавате разликите в употребата на близки по значение изрази
• Затвърдявате чрез упражнения наученото относно употребата на изразите
• Овладявате наученото чрез диалози и писмени упражнения
ТАКСА: 190лв (с вкл. ДДС; веднъж седмично по 90мин, 12 седмици)
(стартира при поне петима желаещи)
• „УЧЕНЕ НА ЯПОНСКИ ЧРЕЗ ТЕЛЕВИЗИОННИ НОВИНИ”: Курсът представлява изучаване на езика чрез гледане на NHKニュース(http://www3.nhk.or.jp/news/index.html?page=mov). Курсистите могат вкъщи да се подготвят за занятията и да преговарят наученото, гледайки сайта, а в класната стая – да обсъждат не само лексика, канджи, граматика, изрази, четене, слушане, но и разнообразни теми: от като японските политика, икономика, култура до прогнозата за времето. Курсисти: стремящи се към N3 и нагоре. (стартира при поне петима желаещи)
• Курсът „МУРАКАМИ ХАРУКИ – четене в оригинал” представлява четене на най- новото произведение на Мураками – 「色彩を持たない多崎つくると、彼の巡礼の年」и е предназначен за курсисти с ниво на японския N2 и нагоре.
• Курсистите от редовните курсове по японски език (два пъти седмично) могат да посещават БЕЗПЛАТНО някой от курсовете за подготовка за JLPT (N5-N2). За курсовете за JLPT може да се записва и независимо от редовните курсове.
• Курсистите от редовните курсове по японски език (два пъти седмично) имат право на 20% отстъпка от всички специални курсове – „Курс на Йонеока сенсей”, „МУРАКАМИ ХАРУКИ – четене в оригинал”, „ЧЕТЕНЕ НА ЯПОНСКА ЛИТЕРАТУРА ЧРЕЗ МАНГА”, „БИЗНЕС ЯПОНСКИ”, „УЧЕНЕ НА ЯПОНСКИ ЧРЕЗ ТЕЛЕВИЗИОННИ НОВИНИ”, „ ЧЕТЕНЕ НА НАЙ-НОВИТЕ ЯПОНСКИ МАНГА, С АНГЛ. ПРЕВОД”, “LEARNING WITH MANGA – A Usage Guide for 100 Advanced Japanese Expressions”. Таксата с отстъпка е САМО 152лв!
• Курсистите от редовните курсове по 「みんなの日本語」имат право да повторят дадено ниво като таксата в такъв случай за 1-1 е 100лв, а за останалите – наполовина от редовната такса.
• Курсистите от курсовете за Средно напреднали и нагоре или тези от специалните курсове, които не могат да присъстват на всички занятия, могат да се възползват от БИЛЕТНАТА СИСТЕМА.
• Всички курсове от N3 нагоре се водят САМО от КОМАДА СЕНСЕЙ, а именно: Средно напреднали, N3, N2, N1, ”, „МУРАКАМИ ХАРУКИ – четене в оригинал”, „ЧЕТЕНЕ НА ЯПОНСКА ЛИТЕРАТУРА ЧРЕЗ МАНГА”, „БИЗНЕС ЯПОНСКИ”, „УЧЕНЕ НА ЯПОНСКИ ЧРЕЗ ТЕЛЕВИЗИОННИ НОВИНИ”, „ ЧЕТЕНЕ НА НАЙ-НОВИТЕ ЯПОНСКИ МАНГА, С АНГЛ. ПРЕВОД”, “LEARNING WITH MANGA – A Usage Guide for 100 Advanced Japanese Expressions”.
За въпроси и записвания: office@agorasofia.bg 0884 526 419