ДВА НОВИ КУРСА ПРЕЗ ЛЕТНИЯ СЕМЕСТЪР!

1.

Наред с поредицата „МИННА НО НИХОНГО“, използвана и в Агора София – още една поредица за начинаещи, с голяма популярност по цял свят – „ГЕНКИ“. Започваме нов курс „Начинаещи 1-1В“, в който ще използваме именно тази поредица „ГЕНКИ“.

Поредицата „МИННА НО НИХОНГО“ набляга на правилата и точността и представлява учебник, с който да се трупат постепенно знания и в бъдеще да се достигне високо ниво. В сравнение с това, може да се каже, че поредицата „ГЕНКИ“  е учебник, чийто стил е да учим забавно, поставяйки фокуса по-скоро върху общуването. В него има и обяснения на английски на всичко – думи, изрази, граматика.

Занапред за начинаещи в Агора София ще има два курса: курс А в делнични дни, който ще използва „МИННА НО НИХОНГО“, и курс Б – съботно-неделен, който ще използва „ГЕНКИ“. За тези от вас, които желаят да учат от всички аспекти или по-интензивно, е възможно посещението и на двата курса едновременно. Също така, и двата курса използват първа и втора част на съответните учебници, които се приключват за по три семестъра всяка. След завършване курса за начинаещи може да продължите в Средно напреднали, които учат по „МИННА НО НИХОНГО – Средно ниво“.

Таксата и на двата курса е 180лв (вкл. ДДС, без учебни материали, 2 пъти в седмицата по 90мин, общо 12 седмици). Стартират при поне петима желаещи.

2.

Започва нов курс на КОМАДА СЕНСЕЙ, насочен към завършилите Средно ниво. Учебни материали:「TVニュースで学ぶ日本語」и「マンガで学ぶ日本語上級表現使い分け100」.  През седмица ще се използва един от двата материала. В първия случай, използвайки NHKNewsWeb, ще гледаме новините на деня в класната стая и чрез тях ще учим японски. Курсистите могат вкъщи да се готвят предварително или да преговарят вкъщи, гледайки сайта, а заедно с това – в класната стая не само да учат нови думи, канджи, граматика, изрази, четене и слушане с разбиране, но и водят дискусии на широки теми като японските политика, икономика, общество, култура, та дори и прогнозата за времето.

Във втория случай – използвайки「マンガで学ぶ日本語上級表現使い分け100」с манга в четири картинки, забавно ще учим тънката разлика между близки по значение изрази.  Като специфика на курса може да се каже следното: 1. разбираме даден израз при какви обсоятелства и в какви ситуации се използва, 2. разбираме разликата в употребата с близки по значение изрази, 3. чрез задачки за проверка затвърждаваме наученото, 4. чрез писмени и устни упражнения усвояваме напълно въпросните изрази.

ТАКСА: 190лв (с вкл. ДДС, без учебни материали, веднъж седмично, 90мин, общо 12 седмици). Стартира при поне петима желаещи.

За въпроси и записване:

office@agorasofia.bg 0884 526 419